Banner Thuiswinkel Business Partner

Ik ben Serge van Nuijs, een sinds vele jaren in België woonachtige Nederlander, die zowel in België als in Nederland is afgestudeerd als jurist.

 

Ik beoefen dit fascinerend beroep sinds1979. Als u hierboven op mijn naam klikt, leest u iets meer over mijn ervaring. 

 

Ik bied juridisch advies, consultancy en management-ondersteuning op diverse gebieden aan. 

 

Via deze site geef ik u daarover meer informatie.

 

Voor al uw verdere vragen sta ik u met veel genoegen bij.

Adjura is een onafhankelijk bedrijfsjuridisch kantoor, opgericht in 1995. Wij zijn gespecialiseerd in juridische dienstverlening aan bedrijven. Daarnaast verlenen wij ook management ondersteuning op diverse terreinen.

Onze diensten verlenen wij aan grote zowel als kleine organisaties en bedrijven. Deze hebben bijna allemaal gemeenschappelijk dat ze verkopen op afstand, via de huidige kanalen zoals e-commerce en via het Web als via de klassieke kanalen zoals catalogi en mailings.

Adjura onderhoudt goede contacten met de lokale branche-organisaties in Nederland en België (BeCommerce, Safeshops & BDMA-Brussel en Thuiswinkel.org te Ede). Onze expert ter zake was tot eind 2009 Voorzitter van de Juridische Commissie Handelspraktijken van BDMA in Brussel en tot begin 2011 van de werkgroep Wetgeving van Thuiswinkel.org in Ede. Tevens was hij gedurende vele jaren lid van de juridische commissie van de overkoepelende Europese vereniging, EMOTA en van de Juridische Commissie van de DDMA.

Adjura beschikt daarnaast over een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk van correspondenten en contacten op verschillende terreinen.

Tekstvak: Wat is ADJURA?
Tekstvak: Contactpagina
Algemene voorwaarden—disclaimer—privacy beleid